cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aké dievčatá sa páčia slovenským chalanom?

Aké dievčatá sa páčia slovenským chalanom?


Aké dievčatá sa páčia slovenským chalanom?

Čo ich viac priťahuje? Uprednostňujú veľké alebo malé prsia? Aké vlasy by mala mať? Čo si všímajú na jej tele a čo ich naopak vôbec nezaujíma? Prieskumu sa zúčastnilo niekoľko stoviek slovenských chalanov vo veku 13 až 26 rokov, ktorí na tieto a iné otázky odpovedali takto:


Čo si najviac všímajú chalani na dievčatách?

Chalanov na dievčatách zaujíma najviac jej tvár, naopak jej vnútro skončilo až na šiestom z dieviatich skúmaných oblastí na dievčati. Rebríček najdôležitejších vecí, ktoré si na dievčati priemerný slovenský chalan najviac všíma je takýto:

1. jej tvár
2. zadok
3. prsia
4. úsmev
5. pekné oči
6. jej vnútro
7. nohy
8. vlasy
9. brucho

Samozrejme, rôzni chalani si tieto časti dievčenského tela všímajú rôzne. V nasledujúcich grafov vidíte porovnanie, koľko percent chlapcov si tú-ktorú časť dievčaťa všíma a koľko percent príslušná časť dievčaťa vôbec nezaujíma...

Aké dievčatá sú najviac obľúbené?

Chalani majú aj svoje typy dievčat, niektorým záleží viac na inteligencií dievčaťa, ako na jej kráse. Najviac chalanov aj tak priťahujú najviac dievčatá s krásnym telom, tie sa najviac páčia 33,5% chlapcov.
Pre ďalších 30% chlapcov nie je krása dievčata, tým najdôležitejším, hlavné je, že sa s ňou dobre cítia a že dievča má zmysel pre humor. Inteligencia dievčaťa a múdrosť je hlavným kritériom pre 13,7% chalanov.
4,7% chlapcov, ešte presne nevie, čo sa im páči najviac a 2,9% chalanov je na chalanov a nepriťahujú ich žiadne dievčatá.

Zvyšným 15% chalanov sa páčia všetky dievčatá bez rozdielu...


Vlasy, oči, okuliare, oblečenie...

OČI: 58% chalanov má obľúbenú farbu očí, ktorá sa im najviac páči. Najviac letia modré oči a zelené oči. Hnedé, čierne a sivé oči sa páčia menšiemu počtu chalanov, ale sú aj takí.

OKULIARE: Na tom, či má dotyčná okuliare, alebo nie, ani tak nezáleží. Iba 15% chalanov si myslí, že sexi sú iba dievčatá bez okuliarov, prezmenu iných 8% chalanov má opačný názor - dievčatá s okuliarmi sú viac sexi! Viac než troch zo štyroch chalanov nejaké okuliare nevzrušujú - buď im na nich vôbec nezáleží, alebo sa rozhodujú podľa toho, či sa dané okuliare danej osobe hodia, alebo nehodia. Apriori však nemajú výhrady, že by okuliare nesmela mať.

VLASY: Najviac chalanov priťahujú dievčatá, ktoré majú dlhé vlasy. Takmer 60% chalanom sa páčia dievčatá s dlhými vlasmi. Necelým 30% je to jedno, aké vlasy má... Krátke vlasy sa na dievčatách páčia iba každému desiatemu chalanovi. A ak má dievča "chalanský učes" bude sa páčiť každému 33-tiemu chalanovi. Možno aj toto vysvetľuje, prečo Zdenka Predná v SuperStar dostava menej hlasov ako ostatné finalistky :)

OBLEČENIE: Chalanom vôbec nevadí, ak dievčatá nosia aj "chalanské oblečenie", čiže nohavice. Doby, keď dievčatá nosili iba sukne a suknice, sa dávno minuli. Napriek tomu, ešte stále 7% chalanov by chcelo, aby dievčatá nosili iba sukne a žiadne nohavice...
Na značkovom oblečení si potrpí iba 5% chalanov, celkovo teda až 95% chalanov nepotrebuje, aby jeho dievča nosilo značkové oblečenie...


Veľké alebo malé prsia?


Trochu viac chalanov síce uprednostňuje veľké prsia, ale ten rozdiel oproti počtu chalanov, ktorí uprednostňujú malé prsia nie je až taký veľký. 28,3% chalanom sa páčia veľké prsia naopak 23,2% chalanom sa páčia malé prsia, pre všetky baby je tu však ešte jedna dobrá správa - zvyšným 48,5% chalanom na veľkosti nezáleží...


Chalani | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014