cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako sa správne navoňavkovať

Ako sa správne navoňavkovať



Každodenná starostlivosť o pokožku je doslova náročným behom na dlhé trate. Lepšie povedané, nikdy sa nekončí. Po rannom sprchovaní prichádza na rad telové mlieko, antiperspirant alebo dezodorant a parfum.

Niekedy však ani tieto procedúry nezabezpečia, aby sme sa počas celého dňa cítili sviežo a čisto. Čo treba urobiť, aby sa náš pocit zmenil a my sme si mohli užívať aj tie najväčšie horúčavy bez nepríjemného pocitu z potenia a telesného pachu?

Niekto sa počas dňa spotí viac, iní menej. Voňavka však nie je riešením.
Pre celodennú ochranu a sviežosť vyvinuli kozmetické spoločnosti rôzne prípravky proti poteniu. Vyskúšajte ich účinok a podľa toho sa rozhodnite, či vám počas dňa stačí jedno alebo viac nanesení na pokožku.

Až keď sa človek cíti sviežo, môže si náladu spríjemniť svojou obľúbenou vôňou.
Pri nanášaní parfumu však mnohí robia chyby a tým nielenže znižujú jeho účinky, ale si tiež škodia.
Aby sme mali s krásnej vône viac osohu ako škody, nemali by sme zabúdať na základné pravidlo.

Parfum nenanášame na krk, dekolt a tiež sa treba vyhnúť miestu za ušným lalôčkom. Práve tu je koža najcitlivejšia a vznik pigmentových škvŕn je len otázkou času. Aj keď v letnom období je táto informácia nadmieru dôležitá, nezabúdame na to, že aj pri normálnom dennom svetle môžu takéto nepríjemné škvrny poznačiť naše telo. Najmä ak parfum obsahuje bergamotový olej, či alkohol.
Na krk a dekolt však vôňu nenanášame aj z iného dôvodu. Parfum na týchto miestach vo veľkej miere ovplyvní náš čuch a môže sa stať, že ho už nebudeme cítiť a použijeme ho priveľa.

Ako sa teda správne navoňať?
V prvom rade si navoňavkujte čerstvo umyté vlasy na šiji. Potom prídu na rad kĺby na rukách a na nohách.
Svieži a príjemný deň.


Rady pre krásu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014