cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo je lepšie - balzam , lesk alebo rúž ?

Čo je lepšie - balzam , lesk alebo rúž ?



Aj tie najobyčajnejšie pery sa môžu za malej pomoci stať tou najzvodnejšou časťou tváre. Keď túžite, aby vás muž pobozkal a chcete aby vaše pery vyzerali tak zvodne, ako sa len dá, nie je to žiaden problém. Chcete ich mať zmyselne sýtočervené, alebo dievčensky ružové, ale príroda sa na vás vykašľala? Preto do nich nepotrebujete pichať botulotoxín a chodiť k plastickému chirurgovi, jemné korektúry, ku ktorým vám pomôže kozmetika, si ľahko urobíte aj doma. Z ktorých si ale vybrať? Balzam, lesk alebo rúž?

Balzam podčiarkne prirodzenosť
Keď chcete pery zvláčniť, ale nechcete, aby boli príliš lesklé a aby ste nemali pocit, že toho na perách máte nejako veľa, je pre vás tým najlepším balzam. Dokonale pery chráni, hydratuje, ošetruje a niekedy im tiež dodá jemnú farbu. V obchodoch nájdete balzamy s príchuťou, aj bez, farebné, aj bezfarebné. Stačí si len vybrať.

Pri balzamoch ide predovšetkým o intenzívnu hydratáciu, ktorú vám vďaka správnemu zloženiu a vyváženým prvkom, balzamy poskytujú. Mali by obsahovať vitamíny a rastlinné výťažky a najlepšie je vyberať si balzamy bez syntetických konzervantov.

Niektoré balzamy majú aj tú vlastnosť, že pokožku na perách upokoja, osviežia a krásne vyhladia. Sú decentné a nádherne zvýraznia vašu prirodzenú krásu. Pery ostanú po použití balzamu mierne ligotavé a budú príťažlivé a navyše má balzam jednu skvelú vlastnosť. Môžete ho obnoviť hocikedy a hocikde, aj bez zrkadla a stačí na to jediný ťah.

Lesk pre zmyselnosť
Vďaka lesku sa pery rozžiaria a budú hovoriť jediné: pobozkaj ma. Perleťová konzistencia ich opticky zväčšuje a pôsobí nesmierne zvodne. A hoci sa lesk rýchlejšie zmaže, jeho aplikácia je veľmi jednoduchá.

Vybrať si môžete bezfarebné alebo jednofarebné lesky, s trblietkami, aj bez nich a čo sa aplikovania týka, aj tu máte na výber z viacero možností. V rýchlosti to zvládnete s guličkovým aplikátorom, pre tie s väčšou trpezlivosťou sú tu rôzne aplikátory, napríklad jemné štetce. Lesk je aj dobrým doplnkom samotného rúžu.

Rúž na špeciálne príležitosti
Rúž je kozmetickou pomôckou, ktorú dámy používajú už storočia. S jeho nanesením sa treba viac pohrať, čo zaberie dlhší čas, výsledok je ale nedoceniteľný. Dodá perám život, stratenú vitalitu a ukáže a zvýrazní to, čo je na nich pekné. Vybrať si môžete z matných, ktoré môžete doplniť leskom na pery, alebo už priamo takých, ktoré túto zložku obsahujú.

S rúžom buďte opatrné. Ak chcete mať výrazný make-up, na tvári si zvýraznite vždy len jednu vec. Sú to buď pery, alebo oči. Nikdy nezvýrazňujte oba, pretože budete pôsobiť ako maska. Ak sa už rozhodnete pre výrazné pery, vyčarte si na tvári dokonalosť. Vyberajte si dlhotrvajúci rúž, ktorý sa nerozmazáva a neotláča a ktorý takisto pokožku hydratuje a dodáva im výraznú farbu. Ak sa vám nechce často si rúž obnovovať, kúpte si jeden vodeodolný a v týchto mesiacoch aj s ochranným faktorom a vitamínmi. Dopĺňajte ho kontúrovacou ceruzkou, vďaka ktorej môžete zakryť prípadné nedostatky. A budete tak vyzerať ako kráľovná.

Make-up | stály odkaz

Komentáre

  1. ahoj
    ja osobne uprednostnujem lesk na pery :) ruze su pre starsie osoby :)
    publikované: 31.05.2010 10:01:36 | autor: Liliana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014