cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Do fitka bez líčidiel

                Do fitka bez líčidiel





Cvičenie prospieva krivkám tela a je potešením aj pre pleť. Napriek tomu sa vám môže zdať, že odkedy ste sa začali hýbať, vaša pokožka nevyzerá práve najlepšie a opäť sa vám začali robiť vyrážky. Príčinou môže byť nesprávna starostlivosť. Teraz to skúste takto:

1.
Preč s mejkapom! Pred vstupom do fitka sa odlíčte. Póry potrebujú pri potení voľne dýchať a mejkap môže prispievať k ich upchávaniu.

2. Priedušné oblečenie Cvičenie zvyšuje produkciu tepla i potu, čo podporuje činnosť mazových žliaz. Keď sa do hry zamieša syntetický cvičebný úbor a infekcia baktériami, ktoré žijú na povrchu kože, vyrážka je na svete. Voľte preto priedušné bavlnené oblečenie, ktoré odvádza z tela pot a nezadržiava teplo.

3. Sprcha čo najskôr Hneď po skončení tréningu sa osprchujte, aby ste z pokožky odstránili nečistoty a predišli infekcii.
<script type="text/javascript"> <script type="text/javascript">sklikBanner({codeId:52,formatId:44,url:new String(window.location.href),cborder:'000000',cbackground:'FFFFFF',ctitle:'99ffff',ctext:'000000',curl:'99ffff',simg:0});

Rady pre krásu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014