cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Inšpirujte sa účesmi svetových celebrít!

            Inšpirujte sa účesmi svetových celebrít!


Udeľovanie cien na MTV Video Music Awards je vždy obrovskou udalosťou, ktorá je nielen plná hudobných celebrít, ale aj módy a skvelých štýlov! Vybrali sme pre vás tie najlepšie účesy celebrít, ktorým sa vďaka strihu podarilo skutočne zažiariť! Aké účesy sú in a ako ich dosiahnuť? To všetko vám poradíme v nasledujúcom článku!

 

Účes á la Katy Perry – nezameniteľný štýl

 Mnoho ženských celebrít volí podobné účesy, speváčka Katy Perry je ale vždy dokonale originálna. Zachováva si svoj štýl, ktorý je skutočne bezchybný. Čierne, havranie vlasy vyzerajú veľmi ledabolo pohodené, napriek tomu upraveným a prirodzeným dojmom. Na tento účes potrebujete tri základné veci: čiernu farbu na vlasy, polodlhé vlasy a obyčajné natáčky alebo natáčaciu kefu.


<script type="text/javascript"> <script src="http://openx.triax.cz/www/delivery/ajs.php?zoneid=16&cb=63306621924&charset=UTF-8&loc=http%3A//www.moda.sk/Kategorie/Vlasy_a_ucesy/20090106_Inspirujte_Se_Ucesy_Svetovych_Celebrit.html&referer=http%3A//www.moda.sk/" type="text/javascript">

Vlasom najskôr dajte tú správnu havraniu farbu. Ihneď po umytí vlasy vyfúkajte a pritom natáčajte na okrúhlu natáčaciu kefu, alebo jednoducho nasaďte natáčky. Aby ste dosiahli nadýchaný účes, kefa bude tou lepšou voľbou. Účes doplňte, rovnako ako Katy, výrazným make-upom v „gothic“ štýle. Nezabudnite ani na roztomilú ozdôbku v podobe sponky.


„Sexy rovné“ v podaní Christina Aquilera

Christina Aquilera Speváčka Christina Aquilera je, čo sa týka účesov, doslova ako chameleón. Dokáže sa prispôsobiť mnohým rôznym štýlom. Na odovzdávanie hudobných cien si vybrala sexy rovné vlasy, ktoré jej naozaj pristanú! Christina nezabudla ani na ofinu, ktorá z účesu tvorí skutočne sexy a podarený kúsok! A čo je na tom skvelé? S tvorbou podobného účesu si vystačíte len s keramickou žehličkou na vlasy.

Pokiaľ máte pevnú štruktúru vlasov alebo vlasy prirodzene rovné, účes vám naviac vydrží aj niekoľko dní.


Kučery pristanú blondínam aj brunetkám!

Paris Hilton a Miley Cirus Kučeravý štýl účesu si zvolili speváčky Miley Cyrus a Paris Hilton. A treba uznať, že obom celebritám náramne sluší, hoci každá sa pýši inou farbou vlasov. Paris aj Miley majú veľmi dlhé vlasy, ktorým kučery rozhodne sedia.

Hoci účes vyzerá veľmi jednoducho, počítajte s tým, že jeho tvorba vám zaberie možno aj hodinu času. Na druhej strane sa môžete tešiť na skvelý výsledok, ktorým iste okúzlite svoje okolie.


Rozdeľte vlasy na jednotlivé pramienky a natočte na veľké natáčky. Naneste nezmývateľnú vlasovú masku a s použitím fénu natáčky s vlasmi vyfúkajte do sucha. Zložte natáčky a vlasy nerozčesávajte. Účes môžete spevniť pomocou penového alebo gélového tužidla.


Zvoľte nedbalú eleganciu ako Lauren Conrad!

Lauren Conrad Nedbalo elegantný účes Lauren Conrad je skutočne majstrovským dielom kaderníkov. Tento účes sa hodí snáď na všetky príležitosti. Môžete ho zvoliť ako do práce, tak na diskotéku alebo slávnostný večierok. Na vytvorenie tohoto účesu si zožeňte niekoľko sponiek, ktorých farba bude najbližšia práve odtieňu vašich vlasov. Vlasy postupne naberajte a zatáčajte, upevňujte sponami, dokiaľ všetky vlasy nebudú pevne držať.


Na čo si dať pozor, alebo kto bol „out“

Aj medzi svetovými celebritami sa nájdu také, ktoré si so svojimi vlasmi vôbec nevedia rady. Žiarivým príkladom sú Pink, Ciara alebo Solange Knowles. Pink zvolila skvelý typ účesu, k nemu bohužiaľ príšernú farbu, ktorá jej bude slušať možno za štyridsať rokov. Ciara skazila dojem zo svojich krásnych a hustých vlasov kvôli neprirodzenej helmľ. Solange zase zrejme zabudla, ktorý je vlastne rok – jej účes vyzerá ako z klipov z osemdesiatych rokov.
Pink Ciara Solange Knowles


Vlasy | stály odkaz

Komentáre

  1. ....
    Fakt suprik. Naj uces je Miley.
    publikované: 09.01.2009 18:49:18 | autor: Majusikkkk (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. SSSSuuupeer
    Tento blog je NaY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A naY uces ma Lauren Conrad
    publikované: 21.02.2009 20:05:11 | autor: janikk (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. AAAAAA
    Najlepsi ma Miley Cyrus!!!
    publikované: 21.02.2009 20:06:46 | autor: Angela (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014