cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Korektory

                                                              Korektory

Korektor, ktorý nanesiete na make-up zamaskuje všetky nedokonalosti pleti: pigmentové škrvrny, fľaky, vriedky, červené žilky na nose, tmavé kruhy pod očami a vrásky. Korektor je zvyčajne vyrobený vo forme tyčinky, ceruzky alebo krému. Nanáša sa priamo na pleť končekmi prstov alebo štetcom.

Existuje v rôznych odtieňoch bielej (na zosvetlenie kútikov očí), zelenej (na maskovanie červených žiliek), ale prevažne telovo béžovej farby. Vždy si vyberajte odtieň, ktorý je identický s farbou vašej pleti, respektíve o jeden tón svetlejší.

Na delikátnu pleť okolo očí je najlepšie použiť krémový korektor. Pomôže vám prekryť tmavé kruhy pod očami a zároveň červené kútiky očí a vrásky.
Korektor jemne vklepte končekmi prstov na pleť okolo očí. Pleť v týchto miestach príliš nemasírujte, pretože je jemná a mohla by sa natiahnuť.

Tip: Aby ste zamedzili usadzovaniu korektora na vráskach, korektor zmiešajte s kvapkou krému.

Farebné nedokonalosti, fľaky, červené žilky najlepšie zakryjete korekčnou tyčinkou. Malé množstvo naneste priamo na miesto, ktoré chcete zamaskovať a jemne rozotrite.

Tip: Ak má byť korektor čo najmenej nápadný, jeho odtieň musí splývať s farbou vašej pleti.


Make-up | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014