cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Laky

 

undefined

Vybrať si ten správny lak na nechty môže niekedy pripomínať skôr mágiu ako bežnú súčasť života každej z nás. Trh je zaplavený mnohými výrobkami a my vám poradíme zorientovať sa v širokej ponuke.

Laky si vyberáme nielen podľa farby, ale aj podľa toho, čo od laku očakávame. Či chceme, aby rýchlo uschol, alebo sa nechceme zaoberať lakovaním každý druhý deň. Nie vždy rozhoduje cena.

Aj medzi lacnými produktmi sa dajú nájsť kvalitné kúsky. Skôr by sme mali veriť vlastnej skúsenosti a na vlastných nechtoch zistiť, ktorý lak nám najviac vyhovuje. Iba tak budeme, milé dámy, spokojné.


Miss Sporty: Twinkle Shine

Niekedy čakať, kým lak konečne zaschne, nás stojí veľa času. A tak prišli na "kozmetický svet" rýchloschnúce laky. Twinkle Shine zasychá do 60 sekúnd a zabezpečuje nechtom rovnaký lesk ako bežné laky. Obsahuje aj jemné trblietky, čím sa stáva vynikajúcim prípravkom na slávnostné podujatia.

Obsah: 7ml; Približná cena: 55Sk

Avon: Nailwear

V katalógu kozmetickej značky Avon máte možnosť nájsť aj lak na nechty Nailwear, pri ktorom oceníte hlavne žiarivé farby a široký výber odtieňov. Dodáva nechtom dlhotrvajúci lesk a obsahuje vyživujúci pantenol, ktorý ich spevňuje a hydratuje.

Obsah: 12ml; Približná cena: 209Sk

Rimmel: Wear Maxx

Značka Rimmel London ponúkla na trh lak na nechty obsahujúci zložku Xtra Life Lycra, čím predĺžila životnosť laku až na neuveriteľných 10 dní. Okrem iného špeciálna zložka Micro Minerals vyplňuje nerovnosti povrchu, a tak sa vaše nechty stávajú krásne hladkými a neodolateľnými.

Obsah: 12ml; Približná cena: 119Sk

undefined

Oriflame: Weak Nail Hardener

Problémy s lámaním nechtov ľahko vyrieši používanie laku z dielne značky Oriflame. Ponúka spevňujúci lak na nechty, ktorý spevňuje slabé a mäkké nechty a môžete ho použiť ako podklad pod farebný lak.

Obsah: 7ml; Približná cena: 149Sk

Max Factor: Nailfinity

Pre náročné ženy je tu dlhotrvajúci lak Od Max Factor, ktorý dodáva nechtom mokrý efekt a aj vďaka nemu vyzerajú krásne lesklé a dokonale upravené.

Obsah: 12ml; Približná cena: 239 Sk

Bourjois: Very Vernis

Alergikov určite poteší lak neobsahujúci formaldehyt ani toluén, čím sa stáva vhodným aj pri používaní na umelé nechty. Plochý štetec zabezpečí dokonalú aplikáciu a silná koncentrácia pigmentov sýtosť farieb.

Obsah: 10ml; Približná cena: 290Sk

L´oréal: Ceramide Resist

Hlavnou myšlienkou značky L´oréal je nielen dať nechtom lesk a sýte dlhotrvajúce farby, ale sa o ne aj dostatočne postarať. Lak Ceramide Resist patrí medzi laky odolné voči nárazu a olupovaniu.

Obsah: 7 ml; Približná cena: 305 Sk


Nechty | stály odkaz

Komentáre

  1. Supiik
    Mas super blog
    .
    publikované: 24.01.2009 17:09:02 | autor: KiKaaaaaaa (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Blog
    Najviac sa mi páči Bourjois: Very Vernis
    publikované: 24.01.2009 17:11:02 | autor: Anetka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Laky
    Mám lak Oriflame: Weak Nail Hardener
    publikované: 24.01.2009 17:15:43 | autor: Jane (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Avon
    Naj je od avon: Nailwear
    publikované: 24.01.2009 17:20:47 | autor: MajisiQQQQ (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014