cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Letné líčenie

Letné líčenie

Živé a veselé kombinácie - to sú hlavné ťaháky tohto leta vo svete módnych návrhárov a vizážistov. Ukážeme vám, že moderné líčenie nie je problémom pre žiadnu z nás.
1. KROK: Vyrovnajte nerovnosti

Novodobé, ľahké mejkapy sa prispôsobia prirodzenému tónu pleti vďaka pigmentom, ktoré sa na seba viažu. Dokonca prekryjú aj od slnka začervenanú pokožku. Jemne naneste malou hubkou a rozotrite dostratena.
2. KROK: Pohľad plný túžby

Na vonkajší kútik viečka naneste fialkové očné tiene a rozotrite ich dostratena smerom von. Žlté tiene naneste do stredu viečka, do vnútorného kútika oka zas jasnú zlatú farbu. Fialovou ceruzkou orámujte celé oko.
3. KROK: Nalíčte mihalnice

Čierna maskara by pôsobila príliš tvrdo, použite radšej hnedú, ktorá bude skvelým zakončením vášho stylingu.
4. KROK: Vytieňovanie líc

Najlepšie je naniesť pudrové líčka veľkým štetcom do stredu líc a odtiaľ rozotrieť dostratena smerom k spánkom. Nemáte poruke štetec? Jednoducho naneste prstami.
5. KROK: Broskyňový lesk pier

Najprv naneste na pery základ. Rúž tak bude lepšie držať. Pery dôkladne namaľujte rúžom, priložte papierovú vreckovku a farbu naneste ešte raz. Zakončite jemným broskyňovým leskom.

Make-up | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014