cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mystika 1.časť

                Mystika 1.časť

Vaše strašidelné príbehy píšte na nikaa09180@azet.sk alebo do komentárov.

Tu je prvá časť:


Moju korytnačku som mala veľmi rada. Keď som v jednu noc spala tak som mala hrozný sen a to taký že ma pohrazla obrovská korytnačka a keď som sa ráno zobudila mala som tam škvrnu ktorá sa z jednej strany trošku podobala na korytnačku ale ja som si vravela ž je to len sen a že to mám z pomaranča lebo som alergická. Ale ráno som moju korytnačka nevidela na mieste. Našla som ju zahrabanú pod štrkom a ešte žila tak som ju odhrabala a dala som jej jesť. V ďalšiu noc sa mi zas snívalo o korytnačke a tá škvrna začala byť červená. Keď som sa pozrela do akvárka moja korytnačka nehybne stála na kameni a keď som sa jej dotkla vyšla z nej krv. Moja korytnačka umrela a to za to že som nechápala sen ktorý mi naznačoval že sa necíti dobre.
Lauruška




Strašidelné stretko

Raz po škole sme sa s kamoškou dohodli,že pôjdeme sledovať ľudí do cintorína.Keďže tam nikdo nebol,išli sme do parku,ktorý je hneď oproti.Moja kamoška zavrela pre istotu na cintoríne bránu,že keď tam niekdo pôjde a uvidíme ho,aby sme ho stihli sledovať.No zrazu...Dvere sa otvorili samé od seba.Zdalo sa nám to čudné,a išli sme sa pozrieť.Mojej kamošky krhla ktorú vyhodila,bola postavená.Prišli sme domov,a dozvedeli sme sa,že v cintoríne bol pohreb,ktorý sme nezahliadli,lebo boli úplne vzadu-.Moja mama povedala že tá žena ktorá zomrela,zomrela v cintoríne.:-(.Žiaľ dostala infarkt.A tak tam chodíme s kamoškou a zle už nerobíme...Moja kamoška ešte po tom preliezla dva horby,a viac sme tam už neboli.Vôbec nás to tam neťahá.Asi preto lebo je tam takzvaná žena.
Dudulik


Naháňanie Chlapca

Tento príbeh sa nestal mne ale môjmu ocinovi . Bolo to asi pred zopár rokmi keď bol mladý .. Bol vojakom a práve mali vojnu . No zrazu začali naháňať nejakého chlapca .. naháňali ho všade po strechách .. po lúkach .. a Tak .. no Ke´d ho konečne chytili tak sa im rozplynul pred očami .. nechápali tomu .. Na druhý Deň sa dozvedeli že pred rokom sa tam obesil chlapec .. A otázka znela prečo práve ich chcel vystrašiť ? to nikto nevie ....
JojuShiQcmuQ












Mystic | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014