cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nalíč sa ako BARBIE

Nalíč sa ako BARBIE


Zjednoťte pleť
Každé výrazné líčenie si vyžaduje zjednotenú pleť bez kazov. Vďaka širokej palete mejkapov a korekčných tyčiniek sa dá zamaskovať takmer každý nedostatok. Na pokožku tváre preto naneste podkladový mejkap, pod oči vklepte korektor a drobné vyrážky, žilky a iné nedokonalosti prekryte korektorom. Nezabudnite naniesť mejkap i na očné viečka, aby tiene dobre držali. Pleť zafixujte púdrom.

Pohrajte sa s tieňmi
Barbie líčenie by sa nezaobišlo bez očných tieňov výrazných farieb, vybrať si môžete podľa ľubovôle, výborne však vyzerá sladká zeleno-ružová kombinácia. Do celého záhybu očného viečka naneste štetcom šarlátovočervený očný tieň a vatovou tyčinkou ho rozotrite, aby ste zjemnili jeho líniu.

Väčším mäkkým štetcom aplikujte na viečko ružový práškový tieň. Pod obočie naneste svetloružový tieň s perleťovým efektom, ktorý dodá pohľadu iskru. Ako kontrast k ružovej sa hodí svetlozelená či pistáciová. V priloženom videu môžete vidieť presný odtieň, ktorý použila michiganská vizážistka pre tento typ líčenia.

Nalíčte ním očné viečka a nebojte sa zájsť aj do záhybov, aby sa jednotlivé odtiene spojili a pôsobili harmonicky. Nezabudnite nalíčiť rovnakým odtieňom aj spodné viečko. Ak máte poruke rozjasňovač, môžete trošku vklepať do stredu pohyblivého očného viečka.

Linky pre mačací pohľad
Sexi mačacie oči dosiahnete vďaka presným čiernym linkám. Môžete použiť mastnejší čierny očný tieň, ale dokonalé línie vám vyčarí aj tekutá očná linka s aplikátorom. Pokiaľ máte viac skúseností s nanášaním mejkapu, môžete siahnuť aj po linke so štetcom. Spodné viečko tesne pri mihalniciach orámujte čiernou mäkkou kajalovou ceruzkou. Poslednou bodkou líčenia očí je vrstva maskary.

Záver v znamení ružovej
Ak použijete barbie look navečer, môžete si dopriať aj ružový rúž. Pri dennom líčení bude lepšie vyzerať jemný lesk na pery, vďaka ktorému vynikne výrazné nalíčenie očí ešte viac. K tomu už len letmý dotyk lícenky a barbie look je hotový.
Barbie
 

Make-up | stály odkaz

Komentáre

  1. Barbie hry
    barbie je príliž umelá http://www.dobrehry.sk/barbie-hry/
    publikované: 15.09.2013 15:45:19 | autor: Barbie (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Linky
    Mě se na líčení líbí snad nejvíc ze všeho právě oční linky. Ale občas mám dost problém si je pěkně nalíčit a neumím moc dosáhnout toho, aby byly obě stejnoměrně. Tak už i dost uvažuji o návštěvě studia permanentního make-upu, kde by mi je vytetovali. Mají na to takovéhle kurzy https://ar-aesthetics.cz/course/kurz-mikropigmentace-vicek-pro/ tak to bude určitě kvalitní :)
    publikované: 21.01.2021 11:29:20 | autor: Dada (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014