cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

3 x najsexi účesy odKUKané od celebrít

      3 x najsexi účesy odKUKané od celebrít

1.Romantické vlnky a lá Miley Cyrus

Sú pekné,sexi a skvelo sa nosia.Akejkoľvek veľkosti na akejkoľvek hlave.Vlnky,kučery,brčky...Nechaj si poradiť od Miley Cyrus,aj tá si pestuje svoju hrivu.BTW Miley najnovšie nosí aj ofinku.

 


Ako na to :
Na svete existuje asi MILIÓN spôsobov ako získaš vlnky na hlave.Tak napríklad večer si lahneš s polomokrými vlasmi, ktoré predtým zvažeš do drdolu alebo si vyčaruješ vrkôčiky, či už jeden alebo viac.Alebo si ráno privstaneš dáš si penové nátačky, chvíľku počkáš a máš to.Možno ešte vsadiť na žehličku s ktorou si tiež môžeš vyrobiť na tvojej hlave krásne jemné vlnky.Možno dávaš prednosť kulme na vlasy.Hotové vlnky upravíš podľa tvojho vkusu, prilakuješ a môže sa ísť.

 

 

 

 

2.Ofina do boku + zopnuté vlasy od Ashlee Simpson

Veľmi stylish účes, ktorý bude ešte stále IN aj v jeseni.Ofina do boku a zopnuté vlasy.Ashlee konečne zastavila na svojom šialenom kolotoči účesov a rôznych farieb, ktoré odreprezentovala na svojej hlave a zastavili akurát na tomto účese, ktorý jej veeeľmi pristane a dokonca sa páči aj Petovi.

 


Ako na to  :
Ofina do boku sa dá nosiť s rozpustenými vlasmi ale aj so zopnutými vlasmi, podľa toho čo akurát potrebuješ.Ak si sa rozhodla pre rozpustené, používaj kvalitný šampón na vlasy napr. nový od Nivey Straight & Easy, aby si mala vlasy krásne aj bez tužidiel,gélov či lakov na vlasy.pri zopnutých si vlasy vypni veľkým štipcom,alebo sponkami..Podľa toho aké máš vlasy - husté,riedke,jemné...

 

 

 

 

3."Vyrovnaná" s Vanessou Hudgens

Ak túžiš po rovných vlasoch, krásne ti ukážu s postupne zostrihanými vlasmi tak, ako to prednedávnom ukázala Vanessa Hudgens.

 


 

 Ako na to : Môžeš siahnuť po vyrovnávajúcom šampóne alebo po žehličke na vlasy.

 


Vlasy | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    vyrovnavaju sampon velmi nepomoze :(
    publikované: 01.06.2010 10:43:36 | autor: Liliana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014