cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zoznámte sa s desiatimi trendmi v dámskych účesoch pre zimu 2008/2009

Zoznámte sa s desiatimi trendmi v dámskych účesoch pre zimu 2008/2009

Na popredných priečkach v pomyselnom súťažnom rebríčku top účesov pre tohtoročnú zimu sa umiestňujú predovšetkým tajomné ofiny a bohatý objem vlasov, v kombinácii s jemnou zimnou hravosťou atraktívnych strihov. Z farieb môžete vyberať podľa ľubovôle, či budete počas tejto zimy blondínka, rusovláska alebo brunetka je totiž čiste na vás. Hravý svet zimných účesov sa teraz predstavuje.

 

Aké trendy v oblasti účesov a stylingu vlasov pre nás prichystala tajomná zima? Tušíte, že sa cez zimu musíte uchýliť k veľkej zmene, aby ste nasledovali trendy? Omyl! Nemusí to tak vždy byť. Stačí len máličko a s noblesou upraviť váš súčasný účes a stále budete in. Napríklad ofiny stále zatiaľ nepovedali zbohom. S veľkou slávou sú tu opäť aj túto zimnú sezónu a budú vám veľmi slušať. Dostali trochu inú tvár, prešli inováciou, ktorá ich posunula zase o kúsok ďalej a dodala im novú energiu a eleganciu.


<script type="text/javascript"> <script src="http://openx.triax.cz/www/delivery/ajs.php?zoneid=16&cb=45096330340&charset=UTF-8&loc=http%3A//www.moda.sk/Kategorie/Vlasy_a_ucesy/20081216_Seznamte_Se_S_Deseti_Trendy_V_Damskych_Ucesech_Pro_Zimu_2008_2009.html&referer=http%3A//www.moda.sk/Kategorie/Vlasy_a_ucesy/index.html" type="text/javascript">

Spomienky na osemdesiate roky so sebou prinášajú trend výraznej ofiny v dĺžke veľmi tesne zakrývajúcej obočie. K jeho odhaleniu ale môže dôjsť len vtedy, ak ofinu poriadne podfúkate a dodáte jej tak veľký objem.


Ostatné vlasy môžete po celej dĺžke zvlniť veľkými natáčkami a tak celému účesu romantiku a tajuplnosť. Viac ale dáte rozdielnym dĺžkam vlasov a tiež samotnej ofine vyniknúť, pokiaľ vlasy vyžehlíte úplne do rovna. Tento účes vyberte len vtedy, ak vaša tvár nie je príliš okrúhla, pretože rovná dlhá ofina dá vyniknúť tvaru tváre. Nezabudnite sa výraznejšie nalíčiť, aby vaša tvár s týmto účesom dokonale vynikla.


Mikádo

Mikádo má tiež stále miesto medzi top zimnými účesmi. Oproti letnému mikádu preslávenému predovšetkým Katie Holmes a Rihannou, má jemnejší a menej štrukturovaný strih. Nepatrne zvlnené vlasy po celej dĺžke, a ofinu nevynímajúc, dodajú sviežosť a príťažlivosť. Pokiaľ máte ľahko poddajné vlasy, hranatú alebo okrúhlu tvár s výraznými lícnymi kosťami, tak je práve pre vás mikádo s veľkým objemom tou pravou voľbou. Na oživenie tváre naneste na pery farebný lesk na pery, ktorý im dodá objem a vnesie do tváre vyváženosť s veľkým objemom vlasov.


Krátke vlasy

Chcete vaše vlasy skrátiť? Potom vedzte, že aj krátke vlasy vyzerajú veľmi dobre a táto zima im veľmi praje. Môžete vybrať dlhší čokoládovo hnedý strih s dlhou ofinou, ktorý sadne ženám s drobnou tvárou a s bohatými vlasmi. Vyžaruje z neho hravosť, ľahkosť a mladosť. Pretože ofina končí tesne nad očami, je treba ich krásu zvýrazniť očnou linkou a dokonale nanesenými očnými tieňmi.


Radikálny strih vlasov

Úplne z iného súdka je návrat k rocku a s ním aj radikálny strih vlasov. Vrchné vlasy zostanú blond a tmavá farba sa uplatní na podfarbení, ktoré dodá účesu opticky na objeme. Skvele padne drobnej tvári s veľkými očami. Naopak sa nehodí k ostrým rysom tváre. Spoločne so žiarivým leskom na pery, s ružou na líčkach a očami nalíčenými v „mačacom“ štýle, budete vyžarovať ženskosť aj s krátkymi vlasmi.


Stredná dĺžka

Stredná dĺžka vlasov je opäť v móde a s ňou aj strih s dokonale zostrihanými vrstvami, ktoré tak dodajú na objeme celému účesu. Pokiaľ sú vaše vlasy zdravé a v perfektnej kondícii, tak bez váhania siahnite po tomto účese. Hodí sa pre všetky tvary tváre a ponúka možnosť vytvoriť spústu variácií pre denné aj večerné účesy, použitím doplnkov do vlasov dodáte účesu zaujímavosť a tiež ho zladíte s celým outfitom. Make-up voľte jemný a nevýrazný, aby ste dali možnosť vyniknúť krásnym vlasom, ktoré tak upútajú pozornosť ostatných na prvý pohľad.


Top 10 trendov v dámskych účesoch pre zimu 2009

  1. Noste ofinu!
  2. Ofina musí byť tesne nad oči. Prípustná je aj dlhšia.
  3. K dlhej ofine patrí výrazný make-up očí a lesk na pery.
  4. Nosia sa rovné vyžehlené vlasy.
  5. A nosia sa aj veľké vlny.
  6. Blondínka, bruneta, rusovláska – prípustné sú všetky farby prirodzene vyzerajúcich odtieňov.
  7. Rovné aj zvlnené vlasy musia mať objem!
  8. Prím hrajú stredne dlhé strihy vlasov.
  9. Svetlé účesy s tmavo farbenou podsadou sú hitom.
  10. Dokonalý strih je vždy na prvnom mieste!



Vlasy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014