cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aký štýl sa ti hodí?

                   Aký štýl sa ti hodí?


Aký štýl sa ti hodí?

Máš rada elegantné, alebo radšej nedbalé oblečenie? Pozor! Tvoj štýl obliekania prezradí veľa aj o tebe samotnej! A čo sa ti skutočne hodí, to ti prezradí tento test. Vždy si vyber odpoveď, ktorá ťa najviacej charakterizuje!


1. Ako si farbíš vlasy?

A/ Mám rada extrémne farby, napríklad čierna alebo platinový blond je super. Hlavne nech nie je nuda! A aj účes musí byť totálny extrém! (žltá)
B/ Prirodzená farba mojich vlasov mi pristane najlepšie. Mám rada nekomplikované účesy... (modrá)
C/ Veľmi sa mi páčia vysoko vyčesané večerné účesy alebo vlasy zviazané do rôznych copov. Môjmu účesu venujem vždy dosť práce. (červená)

2. Priateľka má narodeniny. Čo si oblečieš na oslavu?

A/ Prídem tak, ako chodím aj normálne cez deň. Stačia mi džínsy a nejaké pekné tričko. Prečo by som to mala meniť? (modrá)
B/ Trvá mi dlho, kým sa rozhodnem, čo si mám obliecť. Potom však pasuje všetko spolu a som cool! (červená)
C/ V každom prípade to musí byť niečo bláznivé, originálne a nápadné. Nechcem vyzerať ako všetky ostatné! (žltá)

3.Ako sa namaľuješ?

A/ Každý deň naplno - mejkap, očné tiene, rúž na pery... V módnych časopisoch sa zaujímam o najnovšie trendy a riadim sa podľa toho. (červená)
B/ Čierno orámované oči, na zeleno zafarbené obočie, fialový rúž... skrátka u mňa je možné všetko. Zmena je život! (žltá)
C/ Len veľmi málo a ak, tak decentne a hlavne rýchlo! Nebaví ma to... (modrá)

4.V blízkej rodine máte svadbu. Čo si oblečieš na túto slávnostnú udalosť?

A/ Tak to si budem musieť obliecť šaty! Och, Bože, dúfam že sa v nich budem aj vedieť pohybovať! (modrá)
B/ Super! To je presne niečo pre mňa! Konečne sa môžem nahodiť elegantne! (červená)
C/ Aj keď sa oblečiem uhladenejšie ako zvyčajne, niečo nápadné tam musí byť - snáď nejaká bláznivá brošňa alebo na zeleno nalakované nechty... (žltá)

5.Si rada stredobodom pozornosti?

A/ V žiadnom prípade! Nech sa zabávajú na iných! (modrá)
F/ Hanblivá nie som a rada sa trošku líšim od nudných tuctových ľudí... (žltá)
C/ Je to predsa super, získavať si pozornosť ostatných. Vyžívam sa v tom, keď na mňa všetci pozerajú! (červená)

6.Kam chodíš najradšej nakupovať?

A/ Najradšej by som nakupovala len v značkových a elegantných butikoch, ale aj v obyčajných obchodoch môžem dostať pekné veci za menej peňazí... (červená)
B/ Na trhoch, burzách a v sekáčoch. Tam človek dostane nápadné jednotlivé kúsky, ktoré si potom dám doma dokopy! (žltá)
C/ Vôbec nechodím rada nakupovať. Mám čo robiť aj bez toho a nebaví ma to! (modrá)

7.Všímaš si, ako sú oblečení ostatní?

A/ Samozrejme, svojím zovňajškom predsa každý preukazuje svoju individualitu. (žltá)
B/ Ani nie, beriem ľudí takých, akí sú. Oveľa dôležitejšie je, akí predsa sú vo svojom vnútri a nie to, čo majú oblečené. (modrá)
C/ Páči sa mi, keď si aj iní dávajú pozor na to, čo si oblečú. Robím to predsa tiež! Prečo by sme mali byť všetci tuctoví, šedí a rovnakí? (červená)


Vyhodnotenie:Dnes je veľmi jednoduché. Pozri si, aká farba sa ti v odpovediach vyskytuje najčastejšie a tá ti prezradí, aký štýl sa k tebe najviac hodí.

ŽLTÁ FARBA:
Patríš do kategórie CRAZY. Najdôležitejší je pre teba tvoj vlastný štýl. Podobne ako napríklad Gwen Stefani, aj ty by si chcela vyzerať inakšie ako tí druhí. Vyskúšaš aj to, čo by sa druhí neodvážili. Svoj zovňajšok meníš sústavne, napriek tomu si to stále ty, zostávaš verná sama sebe. To však vedie niekedy aj k tomu, že tých druhých rýchlo zaradíš medzi nezaujímavých, preto pozor - "obyčajní" nie sú vždy automaticky nudní!

MODRÁ FARBA:
Si jednoducho NATURAL, podobne ako trebárs Petra Humeňanská. Najlepšie sa cítiš v džínsoch a tričku. Máš to rada nekomplikované a pohodlné. Dlhé hodiny stáť pred zrkadlom - to nie je tvoja priorita. Napriek tomu aj v tvojom nedbalom štýle vyzeráš dobre. Z času načas by si však mohla vyskúšať niečo nové. Neznamená to, že sa musíš stať otrokom módy, ale móda znamená aj veľa zábavy!

ČERVENÁ FARBA:
Uprednostňuješ eleganciu, teda štýl GLAMOUR. Ako Paris Hilton, aj ty sa pokúšaš vyzerať vždy perfektne. Pestuješ svoje telo a veľmi dbáš o svoj zovňajšok. Nikdy by si nevyšla z domu v nemodernom oblečení - nikdy totiž nevieš, koho by si mohla stretnúť! Veľmi sa zaujímaš o módu a siahaš po aktuálnych trendoch. Dobrý zovňajšok je pre teba veľmi dôležitý aj na druhých. Hroziace nebezpečenstvo - povrchnosť. Skús sa niekedy zaujímať aj o to, čo ti tí druhí aj inak majú čo povedať!


Testy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014