cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Osvedčené rady pre rýchly účes a líčenie

                                 

 Osvedčené rady pre rýchly účes a líčenie

Je Ti v pätách čas? V tom prípade tu pre Teba mám hitparádu rad, ako sa rýchlo skrášliť.

Rýchlo vyčistiť pleť

Aby si sa zbavila mastnoty a osviežila líčenie, zľahka si postriekaj tvár pleťovým tonerom, a potom osuš servítkom. Výsledok dolaď preprášením bronzovým púdrom.

Nadýchané kadere na počkanie

Ak máš vlasy zachlpené alebo trpia pod prílišným nánosom kozmetiky a Tvoje inokedy ľahké vlasy vyzerajú ako štetka na riady, zasyp ku korienkom priesvitný púder, a potom kefou prečeš.

Pleť si prevlhčíš jedným ťahom


Ku zvlhčeniu vlasov – ale aj tela – použi kondicionér. Jednoducho si ho v sprche masíruj od brady po paty, zmy a osuš sa. Kondicionér zvláda hydratáciu prakticky rovnako suverénne ako pleťové mlieko - a nemusíš márniť čas čakaním, až sa vstrebá.

Vyzbroj sa úžasnými nechtami – teraz hneď

Toto z Teba za minútu spraví kočku: odlakuj všetok lak, vyčisti si nechty aj zospodu (citrónovou šťavou, ak ju máš po ruke) a masíruj si do nechtových lôžok ten najhustejší lak, ktorý nájdeš (postačí trocha balzamu na pery).

Ružová spraví perfektné líčko

Ale ne..! Ten krycí krém je už zase preč, práve keď sa chceš páčiť. Ak chceš svojej pleti vtisknúť naozaj perfektný výraz (bez ohľadu na to, aký má nádych), snaž sa používať rúž teplo ružového odtieňa. Odláka oči pupáčikov a iných nedokonalostí.

Narovnáme kučery jedným ťahom

Aby si narovnala vlniace sa vlasy, namoč si ruky vodou a trochou emulzie na ruky, a potom si jemne stiahni vlasy dozadu a na zátylku stoč do voľného drdolu. Počkaj desať minúť, potom si uvoľni pramene.

Ak má byť účes rýchlo, sústreď sa na predok

Ak máš málo času, fénuj „do téčka“: zhora nad cestičku a po prednom okraji kštice. Tak dlho, dokedy predok a vršok Tvojho účesu nevyzerá upravene.

Večerné nalíčenie očí zvládneš ako blesk


Linky sú najrýchlejšie kúzlo, ako vyzerať sexy. Ako na to: nanes ich okolo hranice vrchných rias a len nepatrne pretiahni do vonkajších kútikov očí.

Zviaž ich do copu

Čo je zlé na tom, keď si človek stiahne vlasy do copu? Vôbec nič a je to naozaj ležérny štýl. Ako na to: vlasy si stiahni prstami dozadu, a potom jemne prelakuj. Na záver si okolo pásky oviň jednu zatúlanú kučeru; prichyť sponkou.

Rýchlo prebudíš tvár znovu k životu


Ak máš po náročnom a dlhom večeru vyzerať k svetu, musíš si naniesť krycí krém do vnútorných kútikov očí, pod spodné rady a okolo nosu. Zakončíme krúživým prebronzovaním líc.

Make-up | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014