cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Líčenie podľa Katy Perry

Líčenie podľa Katy Perry



Snehulienka Kate Perry sa na nesúmernú tvár či nedokonalú postavu sotva môže sťažovať. Ak by ste teda rady vykúzlili imidž polodievčatka - položeny, skúste mejkap inšpirovaný práve súčasnou popovou princeznou Kate Perry.
Bleduľka
Nechytilo vás ešte slniečko? Kým vás sfarbia lúče dobronzova, je ideálny čas na vyskúšanie líčenia podľa Kate. Základom je aj v tomto prípade zjednotená pleť bez kazu, aby mohli líčka ružovej farby dokonale vyniknúť.
Naneste preto hubkou na tvár tekutý mejkap, kruhy a vačky pod očami zamaskujte korektorom a púdrom poprášte celú tvár. Pokožka bude zamatovo jemná a hebká. Lícne kosti zvýraznite ružovou lícenkou, ktorá sa farbou bude najviac približovať vášmu prirodzenému rumencu. Stačí jemný poprašok, aby nebol efekt priveľmi výrazný.
Stavte na očné linky
Kate ich miluje a ťažko ju bez dokonale vytvarovaných mačacích očí zachytiť. Vonkajšie viečko orámujte čiernou tekutou linkou - tá vydrží na očiach dlhšie než mäkká kajalová ceruzka a dosiahnete ňou presnejšie kontúry. Nebojte sa presiahnuť aj líniu viečka a oko vykresliť do požadovaného tvaru. Linku nechajte zaschnúť, aby sa neodtlačila na horné viečko.
Dokonalé husté riasy vyčaríte ľahko, ak si osvojíte pár trikov. Pred nanesením riasenky prepudrujte malým množstvom púdru mihalnice, nakrúťte ich klieštikmi a pretrite prvou vrstvou riasenky. Druhú naneste skôr, než stihne zaschnúť prvá vrstva. Ak máte trošku času, nalepte si do vonkajšieho kútika viečka niekoľko trsov umelých mihalníc - pohľadu dodajú sexi iskru.
Bodka v podobe výrazného rúžu
Ako si môžete všimnúť na fotografiách, Kate Perry používa výrazné odtiene rúžu aj napriek zabehnutému pravidlu - buď výrazné oči, alebo výrazné pery. Kate stavila na oboje. Odtieň rúžu by mal ladiť s odtieňom pleti, Kate si vybrala cukríkovo ružovú, nebráni sa však ani malinovej, či krvavo červenej, ktorú s obľubou nosí aj jej idol Dita Von Teese.

Make-up | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014