cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo na prvé rande??

´

       Čo na prvé rande??♥


 Tak najskôr ako sa obliecť. Riaďte sa hlavne podľa toho, kam vyrážate. Pokiaľ napríklad do reštaurácie, možností je naozaj veľa. Platí snáď len zopár pravidiel, ktorá by ste mali dodržať.

Oblečenie by nemalo byť príliš vyzývavé a odvážne, rovnako ako usadlé a bez nápadu. Jednoducho nejlepšia je zlatá stredná cesta, pričom sa aj tak musíte cítiť neodolateľne a mať dobrý pocit.

Tým, že zvolíte pohodlné a už vyskúšané oblečenie, predídete možným trapasom pri rozopnutom zipse alebo príliš odhalenom výstrihu. Do reštaurácie môžete zvoliť ako sukňu, tak nohavice, oba varianty ponúkajú pohodlie a nebude problém sa v nich usadiť na stoličke. Tiež je dobré vedieť, či ide o luxusnú alebo klasickú reštauráciu, aj tu je totiž nutné mať na zreteli druh oblečenia.

Problém so sukňou by ale mohol nastať napríklad na bowlingu, preto si v tomto prípade radšej oblečte nohavice, nezabudnite ani na vrstvenie, aby ste si v prípade veľkého športového výkonu mohli odložiť teplý sveter a cítiť sa pohodlne len v tričku.

 Do divadla voľte spoločenské oblečenie, ktoré podčiarkne vašu krásu, vhodné sú aj výraznejšie šperky a zaujímavá kabelka. Pokiaľ obvykle nenosíte make-up, ani na prvé rande si ho neberte - iste v jeho nanášaní nie ste taká zdatná, aby bol výsledok naozaj dokonalý.

Preto si namaľujte len ľahké tiene, ktoré budú ladiť s oblečením, použite tvárenku, riasenku a jemný lesk na pery. Práve v takomto nalíčení budete naozajstná kočka a nebudete sa musieť báť rozmazania po lícach a podobne.

Tém na rozhovor sa naskytne iste mnoho, pokiaľ ale nie, tak vhodným tipem sú napríklad vaše koníčky a trávení voľného času, zážitky z práce či zo školy.


Určite neskúšajte rozhovor orientovať na spoločne plánovanú budúcnosť a podobné myšlienky, ktoré váš proťajšok len vystrašia a upozornia, že pre neho asi tou úplne pravou nebudete.


Trendy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014