cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Učesaná za pár minút

                     Učesaná za pár minút


Nechce sa ti každé ráno vstávať o hodinu skôr, aby tvoja koruna krásy vyzerala ako od najskvelejšieho kaderníka? Žiaden problém. Je tu šestica nekomplikovaných, a predsa trendy účesov, ktoré ti nezaberú viac času ako niekoľko minút denne.

 

1. Rozpustené retro
Smiešne jednoduchý, a predsa vyzerá výborne. Účes z prehliadky Alberty Ferreti je ako vystrihnutý z éry hippies a presne tomu zodpovedá aj jeho údržba -  môžešho zvládnuť aj za dve minúty.

Ako na to: Čerstvo umyté a dohladka vyfénované vlasy sčeš dozadu. Z vrchných vlasov tesne nad obočím vytvor krátku šikmú cestičku tak, aby vlasy čiastočne prekrývali čelo. Teraz stačí už len upevniť pramienky sponkou a jemne prelakovať. Výhoda tohto účesu spočíva v jeho absolútnej nenáročnosti – vďaka nej ti frizúra s pomocou kefy na vlasy vydrží aj celý deň.

 



2. Mašličková
Si otrávená zo svojich rovných vlasov a túžiš im dodať troška iskry? Využi ich hladkú textúru vo svoj prospech a ozdob ich štýlovými mašľami a šatkami.

Ako na to: Vlasy najprv v predkloň prekefuj, aby si dosiahla objem, potom ich začeš dozadu. Vrchné vlasy na temene oddeľ a jednoduchou gumičkou spoj do chvosta. Na záver ich ozvláštni mašľou ladiacou s tvojim outfitom.

 



3. Uhladená dáma
Prísny drdol s kontrastnou ligotavou sponou – takto vidí najnovšie módne trendy Chanel. Hoci sa zdá byť tento účes komplikovaný, možno budeš príjemne prekvapená jeho nenáročnosťou.

Ako na to: Vlasy začeš dozadu, uhlaďte gélom s lesklým efektom a upevni gumičkou.Potom ich rozdeľ na niekoľko silnejších prameňov. Tie postupne zatoč a každý jeden upevni pri zátylku jednoduchou sponkou vo farbe tvojich vlasov. Aby si dodala účesu glam a zároveň zakryla sponky, ozdob vzniknutý drdol nápadnou sponou.

 



4. Strapatý bob
Skrátené vlasy sú horúcim trendom už vyše roka a ak naberieš na ne odvahu, odvďačia sa ti ľahkosťou a zdravím. Dobrou a chic voľbou je postupne zostrihaný bob s dlhou ofinou – môžeš ho nosiť elegantne uhladený aj veselo rozstrapatený.Ako Rihanna.

Ako na to:
Aby si dosiahla roztopašný look, votri do umytých vlasov penové tužidlo na zväčšenie objemu a vyfénuj vlasy smerom k tvári. Ako prvé sa venuj ofine, aby nestratila počas fénovania tvar.  Miesto hrebeňa však na vlasy použi prsty, práve vďaka nim dosiahneš strapatú hrivu.

 



5. Romantický vrkôčik
Zostala ti na úpravu účesu ráno dve minútky? Výborne – presne toľko potrebuješ na zapletenie vrkôčika.

Ako na to: Vlasy rozdeľcestičkou na bok, jeden pramienok z vrchných vlasov oddeľ a zapletaj pozdĺž čela. Na záver stačí už len upevniť vrkôčik sponkou.

 



6. Výrazná čelenka
Ak máš chuť nosiť hlavu poriadne vysoko, dajsa zlákať na vysoký drdol.

Ako na to: Vlasy poriadne prekefuj, na temene upevni gumičkou do chvosta a pramienky vlasov obmotaj okolo neho.
Tie dôkladne upevni sponkami okolo, aby frizúra vydržala počas celého dňa. Ak chceš dodať vlasom neodolateľný objem, vrchné vlasy oddeľa natupíruj. Farebná čelenka dokáže zasa  krásne prežiariť každý účes. Skús ju však raz zladiť s rúžom či očnými tieňmi a uvidíš akú iskru ti prepožičia.


Vlasy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014