cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pätica zásad, ktoré treba bezpodmienečne dodržiavať

      Pätica zásad, ktoré treba bezpodmienečne dodržiavať:

  1. dostatok vlhkosti - prísun tekutín, hydratačné a výživné krémy
  2. gély a masky - ideálne sú hydro-gély, ktoré pozostávajú z vody a upokojujúcich a hydratačných látok. Hitom je gél s vysokým podielom aloe vera. Dvakrát do týždňa si naneste hydratačnú masku, ktorú trebe aplikovať okolo ôsmej hodiny večer. Ampulky a kapsule s koncentrovanými ošetrujúcimi látkami majte stále pri sebe a aplikujte ich aj denne, trebárs hneď po návrate z pláže.
  3. peeling - nebráňte sa mu aj keď na prvý pohľad obrusujeváš bronz. Keď sa vrchná vrstvička pokožky príliš presuší a začne sa odlupovať, je lepšie odstrániť ju, opálenie bude rovnomernejšie. Potom treba pleť ošetriť telovým olejom, alebo krémom s obsahom vitamínov a hydratačných látok.
  4. samoopaľovacie prípravky - viaceré furmy ponúkajú "after sun", čiže poopaľovaciu kozmetiku s doplňujúcim farebným efektom, ktorý udržiava a prehlbuje prirodzený bronzový odtieň pleti. Na obaľoch hľadajte výraz "after sun bronzer, alebo selbstrauwende alebo autobronzante". Napriek tomu, že prípravok po opaľovaní, ktorý ste začali používať na dovolenke má trvácnosť ešte ďalší rok, neodkladajte ho do ďalšej sezóny. Spotrebujte ho ako telové mlieko s bronz predlžujúcim efektom. A nakoniec, presne ako na začiatku letnej sezóny, prídu na rad klasickéé samoopaľovacie prípravky. Stačí ich použiť raz za týždeň.
  5. mrkva - vďaka vysokému obsahu karoténu sa oddávna používa na osvieženie pleti a udržanie zlatistého bronzu. Primiešajte lyžičku mrkvovej šťavy s troškou dužiny do 1 dávky bežne používaného krému a ošetrite si touto zmesou rovnomerne tvár aj dekolt.

Rady pre krásu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014