cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Be connected


 

BE CONNECTED
 od miss sporty

Jedinečná rada líčidiel, ktorá sa ti prispôsobí

Dievčatá pozor, miss sporty prichádza s dokonalou vychytávkou: BE CONNECTED. Je to jedinečná rada líčidiel, ktoré si prispôsobíš tak, aby vyhovovala tvojim požiadavkám. S BE CONNECTED sa líčenie dostáva do úplne novej dimenzie.

Táto rada ti umožní vytvoriť svoj vlastný look ako z prehliadky. BE CONNECTED je inšpirovaný tým, čo sa objevilo na prestížnych prehliadkách vo svetových módnych metropolách, kde sa modelkám starajú o make-up tí najtalentovanejší stylisti.

BE CONNNECTED od miss sporty je ako skutočný zasvetený sprievodca po New Yorku, Paríži, Londýne, Miláne a všetkých dalších trendových mestách. Môže byť ultra ženský a high-tech alebo zvodný a pohodlný zároveň. To všetko pre teba na mieru a oveľa viac ti ponúkne rada BE CONNECTED. Je to ako by si sa sama zúčastnila módnych prehliadok vo svetových metropolách!

BE CONNECTED MIERI Z MÓDNYCH METROPOL PRIAMO K TEBE

Kto sa bude ťahať s obrovským vrecom plným líčidiel, keď si stačí len vybrať práve to, čo teraz potrebuješ,  zacvaknúť a vyraziť povedzme na párty, s kamarádkami na pokec, alebo na rande s chlapcom svojich snov.?! BE CONNECTED ťa nikdy nenechá v štychu, preto že ho môžeš mať stále so sebou a vytiahnuť, kedykoľvek si budeš chcieť upraviť svoje líčenie. Minibalenie tvojích obľúbených líčidiel budeš mať stále po ruke. To to je líčenie budúcnosti. Vytvor si svoju vlastnú vysnívanú dvojicu produktov. O líčidlach už nebudeš premýšľať, tak ako si bola doteraz zvyknutá.

VYBER SI, ZACVAKNI A MÔŽEŠ TO ROZBALIŤ!

Na BE CONNECTED nieje nič zložité a užiješ si s ním veľa zábavy. Je to jedinečná rada líčidiel - jednotlivé produkty a rozumný spojoník. A výsledok? Tvoje dva obľúbené produkty sú spojené dohromady v cool vreckové balenie, ktoré je všade s tebou.

BUĎ SVOJIM VLASTNÝM STYLISTOM…

Vytvor svoj vlastný produkt s BE CONNECTED. Dni, kedy bol každý produkt zvlášť sú nenávratne preč! Teraz už je tak ľahké získať kombináciu, ktorá ti dokonale vyhovuje. Chceš nekonečne dlhé riasy a perám dodať prirodzenú zvodnosť, preto že ideš na schôdzku s chlapcom, čo sa ti už dlho páči? Alebo ťa dnes večer čaká dlho očakávaná párty a ty si sa rozhodla, že zažiariš trblietavými očnými linkami a sexy rúžovými perami? Žiadny problém. Záleží len na tom, čo sa ti práve páči. Je to tvoja osobná vec. Rozhodni sa, aký look chceš vytvoriť, potom si vyber dva produkty, bez ktorých sa nazaobídeš, a zacvakni ich dokopy.

Paráda, teraz máš po ruke dokonale usporiadaný roztomilý mini produkt, ktorý sa ti ľahko vojde do vrecka alebo do kabelky a môžeš ho vziať kamkoľvek so sebou.


Miss sporty | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014