cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mejkap 3x inak

                     Mejkap 3x inak


Letný mejkap 3x inak

undefined
Žiarivé zlato, svietivá alebo temná zelená či exotická fialová vašu tvár zmenia za okamih. Vyskúšajte aj vy pestrejšie farby a vyrazte na večernú oslavu s novou tvárou. Tajomná exotika K rozviatym letným šatám patrí naozaj pekne nalíčená žena. Nie je nič ľahšie, stačí vám paletka tieňov, ktoré pristanú k vašim šatám. Lagúnové tiene tyrkysovej a zlatej naneste na horné viečko, orámujte ho najlepšie tyrkysovou ceruzkou a dolné viečko zdôraznite fialovou. Dosiahnete veľmi svieži efekt. Pery narúžujte ružovou a nakoniec naneste na ne nežný lesk s trblietkami. Líčka potrebujú už len trochu jemnej broskyne a hotovo.

Červené pery

Retro v líčení s dôrazom na pery nikdy nič nepokazí. Postupujte ako zvyčajne: na nakrémovanú tvár naneste mejkap a začnite líčením očí. Stačí použiť jemné zlaté tiene po celom viečku, do vnútorného kútika oka naneste svetlejší perleťový tieň a oko napokon orámujte zlatou alebo tmavšou ceruzkou. Pery potrebujú pred líčením trochu púdru, aby rúž vydržal dlhšie. Orámujte ich kontúrkou a dôkladne vymaľujte ostrým červeným rúžom. S farbou na líčka opatrne, aby ste nepôsobili "zmaľovaná".
undefined

Dymové líčenie

Nestráca nič na aktuálnosti: najnovšie šminky nájdete už aj v špeciálnych farebných kolekciách na tento štýl, preto stačí vybrať len odtieň. Zvolili sme kombinácie zlato-zeleno-sivých tieňov, dolné viečko je orámované bielou ceruzkou, aby oči pôsobili väčšie. Čierna špirála oči nádherne zdôrazní. Kontrastne sme zvolili farbu na pery v lososovom a koralovom odtieni. Vašu tváričku to osvieži a dodá jej letný šmrnc. Broskyňová farba na líčka všetko jemne zakončí.

Make-up | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014