cool-girl

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vyskúšajte nové zimné líčenie v štýle Sonia Rykiel

Vyskúšajte nové zimné líčenie v štýle Sonia Rykiel


Nalíčte sa podľa Sonia Rykiel. Francúzska módna návrhárka predstavila na konci tohto leta v Japonsku svoju make-up kolekciu. Dokonalý imidž porcelánovej bábiky s jemne matnými farbami očných tieňov aj rúžu – to je základný look podľa Sonia Rykiel pre zimnú sezónu 2008.

 

Zmätňujúce odtiene kolekcie make-upu Sonia Rykiel pre zimnú sezónu 2008 zjemňujú rysy tváre a dodávajú pleti matný porcelánový vzhľad. Kolekcia obsahuje spolu šesť variácií štvorkombinácií očných tieňov, päť odtieňov riasenky a tiež päť odtieňov rúžu. Hoci je kolekcia farebne rozsiahla, farby sú decentné, nenápadné, ale nie nudné.


<script type="text/javascript"> <script src="http://openx.triax.cz/www/delivery/ajs.php?zoneid=16&cb=15616314682&charset=UTF-8&loc=http%3A//www.moda.sk/Kategorie/Kozmetika/20081221_Vyzkousejte_Nove_Podzimni_Liceni_Ve_Stylu_Sonia_Rykiel_2.html&referer=http%3A//www.moda.sk/Kategorie/Kozmetika/index.html" type="text/javascript">

Nalíčte sa podľa Sonia Rykiel pre tohtoročnú zimnú sezónu

  1. Na podkladový krém naneste zmatňujúci make-up v odtieni vašej pleti. Následne ešte vybieľte pomocou o odtieň svetlejšieho púdra chrbát nosa, stred čela a bradu. Lícne kosti naopak prifarbite o odtieň tmavším púdrom.
     
  2. Vybeete si sadu očných tieňov. Každá obsahuje farebnú štvorkombináciu. Na očné viečko naneste postupne všetky štyri farby súpravy tak, že najtmavší odtieň naneste čo najbližšie k riase a najsvetlejší čo najbližšie k obočiu. Jednotlivé farby očných tieňov nanášajte v pruhoch. Najtmavším tieňom vytiahnite linku od vonkajšieho okraja viečka až k vonkajšej strane obočia.
     
  3. Najtmavším tieňom vytvorte tiež farebnú linku pod dolným očným viečkom. Nepoužívajte ceruzu ani linku, len oko zvýraznite najtmavším tieňom sady.
     
  4. Podľa farby zvolených tieňov a podľa farby oblečenia si vyberte farbu riasenky. Riasenka z kolekcie Sonia Rykkiel je vodeodolná a špeciálny tvar kefiek tvaruje riasy do výrazného oblúčika. Riasenka riasy predĺži a zväčší ich objem.
     
  5. Naneste na pery rúž. Okraje pier nezvýrazňujte kontúrovacou ceruzou. Potom, čo rúžom natriete pery, otlačte nadbytočný rúž do papierovej vreckovky. Vzhľad bude jemnejší a rúž sa vám nebude rozpíjať do pokožky okolo pier.
     
  6. Celkový skvelý imidž ešte doplňte niektorým z troch lakov zo sady make-upu Sonia Rykiel pre zimu 2008.


Sada tieňov z kolekcie make-upu Sonia Rykiel – zima 2008



Riasenka v piatich odtieňoch z kolekcie make-upu Sonia Rykiel – zima 2008



Odtiene rúžov a lakov na nechty z kolekcie make-upu Sonia Rykiel – zima 2008



Kto je Sonia Rykiel

Sonia Rykiel, slávna francúzska módna návrhárka, sa narodila 25. mája 1930 vo francúzskom hlavnom meste, v meste módy – v Paríži. Už v sedemnástich rokoch bola zamestnaná v malej parížskej továrni na výrobu textílií. Neskôr sa vydala za majiteľa obchodu, ktorý sa zameriaval na predaj módy. Dá sa teda povedať, že Sonia je s módou dobrá kamarátka už od detstva. Mohla sledovať jej vývoj a zmeny módnych trendov. Aj to ju iste ovplyvnilo v jej neskoršej tvorbe. Vo svete sa najviac preslávila svojimi originálnymi a zaujímavými svetrami a úpletmi.

Rady pre krásu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014